Logo
Bonyhádi iroda
7150 Bonyhád, Szabadság tér 1.
Tel.: 30/979-5890, 30/387-3018
Tel/Fax: +36-74/950-724
Email: allianz.agentura@gmail.com

GYŐRFI LÁSZLÓÉrdeklődés

Amennyiben további információra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt

CiaoGépjármű biztosítások

GFBÚj GFB-t szeretne kötni?
A gyors és korrekt szerződéskötés érdekében keresse fel irodánkat, hogy a felkészült kollégáink szakértelmében bízva készíthessük el Önnek a legkedvezőbb díjkínálatot. Új illetve használt jármű vásárlásakor már a vásárlás napján érdemes megkötnie felelősségbiztosítását, hogy elkerülje a 2010. január 1.-vel bevezetett fedezetlenségi díj létrejöttét.

A fedezetlenségi díjról bővebben itt olvashat.

Amennyiben nincs lehetősége a személyes találkozóra, úgy az alábbi linkre kattintva számítsa ki díját egyszerűen, és kösse meg szerződését online, mintha irodánkba lenne!

Ciao

 SZERZŐDÉSKÖTÉS 


Casco Jégesőtől, szélvihartól, rongálástól, koccanástól félti autóját? Attól tart, hogy reggel nem találja járművét és esetleg még a hitelt sem fizette ki?

 

 

Kössön új Allianz Cascót járművére az alábbi szolgáltatásokkal!

  • Teljes gépjárművének széria- és extra tartozékaira (néhány luxus kivételtől eltekintve).
  • A kötelező tartozékokra, például biztonsági gyerekülés.
  • A hifi berendezésre és a könnyűfém keréktárcsákra akár 500 000 forintig, ráadásul felár nélkül.
  • Rugalmasan alakíthatja önrészét.
  • A forgó, kopó alkatrészek, elektroakusztikai és navigációs berendezések, valamint a kötelező tartozékok kivételével autójára minimum 6 évig avulás mentességet biztosítunk.
  • Kiegészítő biztosításokkal teheti még teljesebbé autója védelmét: Autós kiegészítő élet- és utasbiztosítás, kiegészítő poggyászbiztosítás.

Számítsa ki díját és kösse meg szerződését online, mintha irodánkba lenne!

Ciao

 SZERZŐDÉSKÖTÉS