Logo
Bonyhádi iroda
7150 Bonyhád, Szabadság tér 1.
Tel.: 30/979-5890, 30/387-3018
Tel/Fax: +36-74/950-724
Email: allianz.agentura@gmail.com

GYŐRFI LÁSZLÓÉrdeklődés

Amennyiben további információra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt

CiaoOtthonbiztosítások

OtthonAllianz otthonbiztosítását többféle csomag közül választhatja ki, melyekkel a jelenleg Magyarországon köthető egyik legjobb ár-érték arányú lakásbiztosítást kaphatja.

Természetesen az alábbi csomagokon túl a saját csomag választásával lehetősége van szolgáltatásaink egyedi összeállítására is.

 

Alap csomag

Egyszerűen megköthető, alap szintű konstrukció, mely a vagyontárgyakra szóló alapbiztosítás mellett felelősség- és családi életbiztosítási elemet is tartalmaz!

Bővített csomag

Az összetettebb igényekkel rendelkezők számára alakítottuk ki bővített csomagunkat, amely az alap csomag elemein túl tetőbeázás, panelhézag biztosítást és extraszolgáltatási elemet is tartalmaz.

All risk csomag

Az alap csomag elemein túl a biztosított vagyontárgyakat ért bármilyen kárra fedezetet nyújt, a szerződési feltételekben meghatározott kizárások kivételével.

Saját csomag

Állítsa össze otthonbiztosítását saját igényei szerint!
A választható kiegészítőkkel maximális biztonságban tudhatja otthonát és szeretteit.

Amennyiben szeretne termékeinkkel kapcsolatban bővebb információt kapni, kérje a személyes konzultáció lehetőségét!